perjantai 8. huhtikuuta 2011

golf himotuksia

Siinä sitten kävi niin, että hurahdin golfiin ihan täysillä viime kesänä suorittamani green cardin jälkeen. Pidän lajista erityisesti siksi, että sitä pelataan porukalla, mutta toisaalta jokainen kilpailee vain itseään vastaan. On mukavaa myöskin harrastaa jotakin sellaista, jossa ei kokoajan tarvitse mennä niin sanotusti täysillä. Myöskään se, että lajia pelataan yleensä hyvikin kauniissa maisemissa ei ole ollenkaan huono juttu ;)

Viime kesänä tuli hankittua periaatteessa kaikki tarpeellinen: mailat, kengät, hameita, paitoja ja takkeja. Palloja tarvitsen ehdottomasti lisää, mieluiten pinkkeinä tai muina kivan värisinä. Ne muuten ovat paljon helpompia löytääkin ja samalla ne erottaa nopeasti kanssa pelaajien palloista! Pallojen lisäksi toki olis muutama muukin juttu, jotka kovasti himotuttaisivat..


Ainakin muutama eri värinen pikee-paita sekä mahdollisesti jokin ruudullinen hame ja lippis olisivat hankintalistalla. Koitan näiden golf-kamojen suhteen pysytellä kohtuudessa, sillä niitä tulee kumminkin käytettyä vain kentällä. Turha siis haalia näistä valtavan laajaa garderobia :D
Onko siellä muita golfiin hurahtaneita, jotka jo innolla odottelevat kauden alkua?

kuvat: promo-wholesale.com, nike.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti