sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

ostoslistalla, ennen muuttoa

Moikka vaan kaikille! Kuten oon jo aiemmin maininnut, niin meillä on muutto edessä ensi kuussa. Oon odotellut kyseistä tapahtumaa jo jonkin aikaa, sillä lisääntynyt tila + uusi söpö kämppä, omalla pienellä pihalla on todellakin jotakin odottamisen arvoista.
Suurimpia hankintoja uuteen asuntoon olivat vuodesohva vierashuoneeseen, divaani olohuoneeseen, pöytä työhuoneeseen sekä kaasugrilli terassille. Seuraavat tuotteet ostoslistalla ovat siten lähinnä kaikenlaisia pikkujuttuja (ja ehkä pari vähän isompaakin, kröhöm..).


Listalla on ehdottomasti Ikean Premiär- taulu makkariin sekä mahdollisesti Regolit- valaisin olohuoneeseen. Katsotaan nyt, miten täyteen olkkari loppujen lopuksi tulee.. Tämä valaisin on pitänyt nimittäin tulla jo nykyiseen asuntoomme, mutta se ei sitten loppujen lopuksi enään mahtunutkaan ja pitkin hampain jouduin haaveistani luopumaan. Katsotaan nyt, miten käy tällä kertaa.
Mahdollisia tuparilahja-toivomuksia ovat esimerkiksi Marimekon kivet-lakanat sekä muutama räsymatto-sarjan lautanen. Kyseisiä lautasia olen lähinnä suunnitellut jonkinlaisiksi tarjoilulautasiksi, en niinkään ruokailuun. Lisäksi tarvitsisin jonkinlaisen korutelineen, ja tuo Ikean 365-sarjan tarjoilu-systeemi näytti kivalta korutelineenä ainakin Lindan blogissa.

Vaikka tässä kohtaa lista näyttääkin suhteellisen lyhyeltä, olen varma, että se tulee kasvamaan seuraavalla Ikean käynnillä huomattavasti. Varmasti keksin vaikka mitä, mitä vielä on ihan ihan pakko saada uuteen asuntoon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti