keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

päivän asu

Eilisen ihanan keväisen kelin jälkeen tänään aamulla ikkunasta katsoessa vastassa olikin ei niin keväinen sää. Itseasiassa näkymä oli suorastaan syksyinen. Hetken masisteltuani totesin, että ehkä tuo vesisade (tai tihku ehkä ennemminkin) nyt ainakin sulattaa hyvin loppuja lumia.
No mutta, itse asiaan..tänään olis tarkoituksena kirjoitella paaljoon (ainakin haaveissani) tota opparia eteenpäin (saatoin ehkä poiketa kaupassa hakemassa 2kg salmiakkia, jotta olis edes vähän motivaatiota) ja sitten illalla poiketa Ikeassa metsästämässä muutamia juttuja meidän uuteen asuntoon muuttoa varten. Lisäksi saatan poiketa siellä Marimekolle, jos se mun tilaamani Runot-mekko päättäisikin saapua. Päivän asuna toimii seuraavanlainen viritelmä:





takki nike, huivi gt, paita vero moda, farkut only, kengät converse

Kuvissa näkyvä takki oli päällä ensimmäistä kertaa. Se oli löyto Calirootsin tammikuisista aleista ja vihdoinkin ulkona alkaa olla sen verran lämmin, että uskaltauduin laittamaan sen päälleni. Tykkäilen takista kyllä hirmuisesti ja kaiken lisäksi se on ihanan kevyt päällä. Nyt on pakko painua takaisin opparin pariin, yäk.Toivottavasti teillä on mukavampaa keskiviikko-tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti