maanantai 4. huhtikuuta 2011

saimin enkelit

Tänään on se päivä, kun uusi kotimainen malli-reality, Saimin enkelit- sarja alkaa. Kuulun itse tyyppeihin, joita kyseiset sarjat kiinnostaa valtavasti, joten tätäkin on tullut odotettua jo alkavaksi. Ohjelmassa siis seurataan kuuden tytön matkaa Milanoon yhdessä Saimin kanssa, josse he yrittävät lyödä itsensä läpi mallimaailmaan. Ohjelman idea kuulostaa ainakin hyvältä ja uskon, että se antaa mallimaailmasta hieman erilaisen ja aidomman kuvan, kuin Huippumalli haussa sarja.

Tytöt vasemmalta oikealle: Anette, Christel, Leila, Siiri, Linda, Julia

Omaksi suosikikseni kuvien perusteella valikoitoi Linda enkelimäisten kasvojensa vuoksi. Hyvänä kakkosena on ehdottomasti Anette. Katsotaan, miten likkojen käy ja millainen sarja sitten loppujen lopuksi onkaan. 
Saimin enkelit nelosella ma 4.4 alkaen klo 20.00

edit. Fiilikset ohjelman jälkeen..hmm. Ensivaikutelma oli jollakin tapaa sekava, mutta toisaalta kyseessähän on reality-sarja, joten se annettakoon anteeksi. Suurimmasta osasta tyttöjä ei vielä saanut mitään niin erikoista käsitystä, koska koko ensimmäisen jakson ajan kuvattiin pitkälti Juliaa. Hänestä kyllä  mielestäni  välittyi tietynlainen ammattimaisuus, vaikka hän vielä nuori onkin. 
Mielestäni tämä sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja sopivasti erilaiselta verrattuna esimerkiksi juuri huippumalli haussa- sarjaan. Aion siis jatkossakin juurtua teeveen eteen maananta-iltaisin. 
Mitenkäs te muut, pidittekö vai ettekö? :)

kuva: nelonen.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti