keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Hedelmiä kynsissä

Enpä voinut vastustaa Rimmelin uusia I ♥ lasting finish-sarjan fruities tulokkaita, vaan nappasin mukaani suloisen vaaleankeltaisen putelin. Sävy on 058 Lemon drop, mutta mielestäni se näyttää enemmänkin banaaninkeltaiselta, kuin sitruunankeltaiselta.


Uusi tulokas pääsi heti testiin, en vielä levitys vaiheessa huomannut minkäänlaista hedelmä-coctailin tuoksua, mutta ensimmäisen kerroksen kuivuttua tuoksuivat kynnet hieman jollekin hedelmälle, kuvailisin tuoksua silti enemmän pesuainemaiseksi, kuin coctailiksi.
Siitä, kuinka kauan tuoksu kynsissä kestää, en valitettavasti osaa sen enempää kertoa, poistin nämä lakat kun kolmannen kerroksen kuivuttua jälki oli edelleen osittain läpikuultavaa ja toisaalta lakan harja (sanotaanko sitä harjaksi?) jätti todella raidallista jälkeä, aluslakasta huolimatta. Eipä siis jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin poistaa lakat, sillä en usko, että lopputulos olisi tästä enään parantunut. Sävynä lakka olisi ollut aivan ihana, juuri sopiva kevääseen, harmin paikka ettei tämä tuote ainakaan minun käytössäni toiminut. Ihmettelen tämän tuotteen toimimattomuutta, sillä muut Rimmelin lakat ovat toimineet minulla oikein hyvin.
Laitan tähän vielä kuvan kynsistä, jotta tuo raidallisuus näkyisi.
Onko muilla kokemuksia tästä lakasta? 




2 kommenttia:

  1. Harmittaa kyllä nää lakat. :( Kauniita sävyjä, mut nuo kaljut kohdat ei nappaa yhtään. Ei siis tarttee varmaan tätä sävyä / näitä lakkoja enempää hankkia.

    VastaaPoista
  2. Samaa harmittelin minäkin, sävyt olis tosi nättejä, mutta kun lopputulos on kun ekaluokkalaisen lakkaama, niin ei oikein nappaa :D
    ajattelin antaa tälle vielä yhden mahdollisuuden ja laittaa aluslakkaa kerrosten väliin. Jotenkin mietin sen niin, että sillon kun se kerros olis aina tasainen, ei ne "raitakohdat" osuis samoille kohdille ja jälki vois olla parempaa. Saas nähdä, saanko aikaiseksi..:D

    VastaaPoista