torstai 24. helmikuuta 2011

Jännä päivä + päivän asu

Tänään olikin jännittävä päivä. Aamulla suunnistin koululle, jossa oli ohjelmassa kehityskeskustelu yhdessä ohjaavan opettajani kanssa. Keskustelussa päätimme mulle opinnäytetyön aloitusseminaari päivän sekä hahmottelimme opinnäytetyön aihetta. Tätä aihetta sitten myöhemmin päivällä kävin toimeksiantajan luona vielä tarkentamassa sekä rajaamassa. Tat tada daa, mun arvioitu valmistumiseni olisi sitten 10.6, jee.
Kevään aikana pitäisi hoitaa kuntoon myös nuo muutamat rästissä olevat kurssit, sekä kirjoittaa tuo opinnäytetyö, töissä käynnin ohella siis..Taitaa siis olla niin, että mun sosiaalinen elämäni on seisahduksissa 13.5 asti, jolloin tuon työn esittäminen olisi. Noh, meneepähän ainakin kevät nopeasti..:D

Tänään päällä oli seuraavanlaista relettä:



Takki B-young, paita H&M, farkut GT, saappaat Aleksi 13

Tuo ruutupaita onkin jo aiemmin vilahtanut täällä blogin puolella. Omistan saman paidan myös sinisenä, mutta jotenkin tuo punainen vaan iskee enemmän. Aine on kumminkin molemmissa sama, aivan ihanaa, pehmeää, ohutta kangasta. :)
Olen aikaisemmin käyttänyt tuota tekoturkkia lähinnä pelkkien mustien ja nuden väristen neuleiden parina, mutta tänään tuli jokin ihme inspiraatio yhdistää se juurikin punaiseen ruutupaitaan ja pitkävartisiin saappaisiin ja täytyy kyllä sano, että tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon! Mitä ootte mieltä, toimiiko vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti