torstai 10. helmikuuta 2011

Postia Englannista






Näin talvella tuntuu, että hiukset kärsivät pakkasesta ja näin ollen väkisinkin kuivuvat. Niinpä klikkailinkin tilauksen menemään tuossa viikko sitten Lookfantastic:lle. Kyseessä on siis englantilainen, luotettava verkkokauppa, jossa on todella laajat valikoimat kosmetiikkaa laidasta laitaan sekä miehille, että naisille. Maksuvälineinä heille käyvät luottokortit sekä visa electron. Postikulut olivat yhteensä alle 10e ja paketti tuotiin muutamassa päivässä kotiovelle asti.

Itse päädyin Redkenin Extreme-sarjaan, joka on tarkoitettu hauraille ja katkeileville hiuksille. Tilasin sarjasta shampoon, hoitoaineen sekä jätettävän hoitoaineen. Tuo jätettävä hoitoaine oli minulle jo tuttu tapaus vuosien varrelta ja vaikka pakkaus olikin muuttunut, oli sisältö edelleen aivan huippua!
Shampoo osoittautui erittäin mukavaksi omalle päälleni, juuri sopivan pesevää, mutta ei jätä narskuvaa tunnetta hiuksiin. Myös hoitoaine tuntui muutaman käyttökerran jäljiltä oikein mukiinmenevältä, sopivan notkea koostumus, joka on helppo levittää, toimii lyhyelläkin vaikutusajalla, eikä lätsäytä hiuksia.
Kuten aiemmin mainitsinkin sarjan jätettävähoitoaine ei ollut minulle uusi tuttavuus. Pidän erityisesti siitä, että tämä tuote tuntuu todellakin hoitavalta, mutta ei kumminkaan jätä hiuksia rasvaisen näköisiksi tai lätsäytä hiuksia millään lailla, kuten jotkin kokeilemistani jätettävistä hoitoaineista.
Kaikissa kolmessa tuotteessa on sama, hieman karkkimainen tuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteet kahtia, itse kuitenkin pidän kyseisestä tuoksusta.

Suurin syy, miksi päädyin tilaamaan tuotteet Lookfantastic.com:sta, on ehdottomasti niiden halvempi hinta siellä. Esimerkiksi tuo hiuksiin jätettävä hoitoaine maksoi Sokoksella hieman alle 40e ja tuolta sain koko trion, postikuluineen noin kolmella kympillä. Ei todellakaan paha hinta laadukkaista ja oikeasti toimivista hiustenhoito tuotteista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti