sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Päivän asu

Tässä olis sekä perjantain, että lauantain asut. Perjantai meni töissä, illalla sitten suunnistettiin yhden kaverin luokse. Ensin ajatuksena oli, että oltais lähdetty muutamalle johonkin istuskelupaikkaan, mutta ulkona oli yksinkertasesti niin kylmä, että päätettiin jäädä sitten vaan sisälle möllöttään. Ilta kumminkin vähän venähti ja kotona oltiinkin sitten vasta kolmen jälkeen, vaikkei mihinkään lähdettykään, mutta hauskaa oli, se on pääasia!
Lauantai menikin sitten lähinnä sohvalla löhöillessä ja leffoja kattellessa. Mutta tässä nyt niitä asuja.



Perjantain asuun kuuluivat Mangon armyn-vihreät farkut, JC:n leopardi-paita, jonka kietaisin solmuun sekä Dinsko:n kiilakorolliset nilkkurit karvavuorella, kaulassa roikkui GT:n pronssi pöllö.




Lauantain asu olikin sitten todella rento ja mukava. Jalassa GT:n kiiltävät leggarit sekä EMU:t ja päällä Carlingsin farkkupaita, joka mulla kylläkin toimittaa mekon virkaa.
Tykkään tuosta mekosta kyllä ihan valtavasti, sitä on näppärä yhdistellä, kun se on niiin simppeli. Kengillä ja jo pelkästää leggareilla ja niiden väriä vaihtamalla saa ilmettä muutettua ihan mukavasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti