maanantai 21. helmikuuta 2011

Tuotteet testissä

Olenkin unohtanut esitellä uusimmat kosmetiikka ostokseni, joita oon jo ehtinyt kokeilemaankin. Kyseessä ovat siis Freemanin vartalonkuorinta sekä kasvojenkuorinta/naamio ja Lumenen Basic Blue sarjan puhdistusgeeli.



Freemanin tuotteista olen pitänyt aina, plussaa eläinkokeettomista tuotteista ja raaka-aineista! Tuotteet ovat sopineet herkälle iholleni, pullot on olleet hauskan värikkäitä ja tuoksut aivan ihania. Hintakaan ei ole paha, esim. nämä molemmat maksoivat hieman yli 5e/tuubi Kodin1.

Ostaessani tuon naamion, kuvittelin sen tosiaankin olevan naamio. Eilen sitten puhdistin kasvot ja laitoin tuon naamion naamani ja painelin sohvalle oottelemaan. Ihmettelin jo levitysvaiheessa rakeista rakennetta. Pidin naamiota naamassani reilut 10min, niinkuin ohjeessakin ja iho kyllä selkeästi kirkastui. Vasta nyt tarkemmin etikettiä lukiessani huomasin, että tuo on samalla myös kuorinta. :D Ihme kyllä ihoni ei kuivunut, herkkä ja pintakuiva ihoni kun ei ole paras tämän tuotteen kanssa. Tuote kuitenkin toimii ihan mukavasti; koostumus oli hyvä, tuoksu ihanan ananasmainen ja iho selkeästi kirkastui. Uskoisin että kesällä tämä on mun käytössäni parhaimmillaan. Ostaisin uudelleen.

Freemanin vartalonkuorinta oli myöskin erikoinen tapaus. Rakeet olivat ilmeisesti suolaa, niinkuin etiketissä mainitaan, mutta oli outoa, että ne sulivat jo levitysvaiheessa. Tämän vuoksi tuotetta kului kerralla suhteellisen suuri määrä, enkä usko, että sain tuotteesta parhaita mahdollisia kuorintatehoja irti. Kuorinnan jälkeen iho kuitenkin tuoksui todella hyvälle ja oli silkinpehmeä. Jäin kuitenkin kaipaamaan ehkäpä juuri niitä perinteisiä rakeita tämän tuotteen kanssa. Tämän tuotteen kanssa, en oikein osaa vielä sanoa lopullista mielipidettäni, tarvitsen muutaman kokeilukerran lisää.

Lumenen putsarin nappasin hetki sitten matkaan Cittarista. Tuotteen piti itseasiassa olla poikkikselle, mutta hänellä se kuivatti ihoa joten tuote päätyi mulle. Omalla kohdalla mitään kuivattavaa vaikutusta en ole huomannut. Aine on geelimäistä ja poistaa hyvin meikin kasvoilta. Ainoa miinus tulee tuotteen tuoksusta. En tieä, mikä tuo tuoksu on, mutta mun nenääni se ei tuoksu kovinkaan hyvälle. Tämä tuoksu on itseasiassa mulle niin epämiellyttävä, että en usko sen vuoksi enään ostavani tätä tuotetta. Muuta pahaa sanottavaa ei tästä ole, ajaa asiansa muuten hyvin. En ostaisi uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti