torstai 24. helmikuuta 2011

Liikuntakalenteri, vk 8

Ajattelin, että voisin joka viikko laittaa tänne blogiini niin sanotun liikuntakalenterini, josta näkyisivät viikon liikuntamäärät ja millaista liikuntaa se on ollut. Tällä hetkellä käyn liikuntakeskus Elixiassa ja pyrin liikkumaan noin 3-4 x viikossa. Usein tämä yksi kerta on salikerta, jolloin teen lähinnä vain jalat, mahan ja kyljet sekä poljen kuntopyörää 30-45min. Ideana ei ole hehkuttaa, että tää mun harjoittelumääräni tai tyylini olisi jotenkin hyvä ja oikea. Mulla on ideana liikkua sillä tavoin, että siitä jää hyvä fiilis, eikä se tunnu pakkopullalta, täysin fiilispohjalla siis mennään. :)



Yleisesti ottaen voisi sanoa, että noista kolmesta ohjatusta tunnista yleensä kaksi on jotakin aerobista ja sitten yksi lihaskuntoa. Näiden tuntien lisäksi tulee lenkkeiltyä (käveltyä) päivittäin noin tunti- puolitoista tuntia, sillä kotona vipeltää kaksi pientä koiraa, kaveruksista on tulossa esittelyä jossain vaiheessa.
Tässä nyt kuitenkin tämän viikon liikuntakalenteri:

MA   Strip Aerobic 45min + Elixia Shape 15min, Lenkki
TI      Lenkki
KE    Lenkki
TO    Xyckling 55min, Lenkki
PE     Lenkki
LA    Lenkki
SU    FitBall 45min + Stretching 15min, Lenkki

Lisättäköön vielä, että liikun lähinnä sen tuoman hyvän fiiliksen sekä kiinteämmän kropan vuoksi. Näillä liikuntamäärillä / lajeilla siis tuskin kasvatetaan minkäänlaisia lihaksia / laihdutaan.
Mitenkäs te muut, millaisesta liikunnasta te pidätte? Vai eikö nappaa laisinkaan?
kuvat: we♥it.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti