perjantai 11. helmikuuta 2011

Stop liukastelulle






Koska tänä talvena on todellakin saanut pelätä liukastuvansa, päätin hankkia uudet töppöset lenkeille koirien kanssa. Kriteereitä oli kaksi; että ne olisivat lämpöiset ja ehdottomasti niissä pitäisi olla pitävä pohja, söpö ulkonäkö olisi tietysti pelkkää plussaa ;)
Aikani katseltuani kiinnostuin Nokian Hai-saappaiden Frost-talviversioista. Nämä eroavat perus Hai-saappaista sekä pitävän pohjansa, että lämpöisen vuorensa ja sisäpohjansa ansiosta. Myös saappaan pinta on materiaaliltaan erilainen, himmeästi hohtava.

Minä, joka kuljen kaikki keväät ja syksyt lenkillä kumisaappaat jalassa, innostuin näistä uutuuksista ihan tosissani. Nämä kun voi vain tuupata jalkaan ja lähteä painelemaan ulos. Mainiota on myös, että lumien alkaessa sulamaan (joka toivottavasti tapahtuu pian...) varpaat pysyvät kuivina loskankin keskellä, silloin kun ei vielä perus kumppareilla oikein muuten tarkene. Tällä hetkellä Hai Frost saappaita on saatavilla viininpunaisina (34-42) sekä mustina (34-46). Omani ostin Tampereen Sokokselta ja ne maksoivat hieman alle 70e.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti