perjantai 11. maaliskuuta 2011

eräänlaisia laskiaispullia

No niin..koska laskiaispullat (parhaat leivonnaiset näistä juhlapyhien leivonnaisista) jäi meikäläisen osalta tänä vuonna kokonaan syömättä (murr), ajattelin lohduttaa itseäni jollakin kivalla. Toinen syy oli kauppojen surkea tarjonta laskiaispullien osalta; kaikkiin pulliin oli ängetty joko hilloa tai mantelimassaa tai pahimmillaan molempia. Yäk. Mun laskiaispullaani kuuluu vain ja ainoastaan kermavaahto. Ja siinä ei sitten säästellä. No mutta, pullat jäivät syömättä, mutta eräänlaisia herkkuja on pian tulossa. Tein nimittäin tilauksen Asokselle (se siitä nettikauppa ostoslakosta, kröhöm..). Seuraavanlainen paketti olis siis saapumassa meikäläistä ilahduttamaan varmaankin ensi viikon paikkeilla, jeij!

  



Elikkäs aloitetaan vaikkapa vasemmasta alakulmasta; punaiset farkkuleggarit, uskoisin et nämä ovat kireemmät mun päälläni, kuin tuon ripakinttuisen mallin. Mutta toisaalta näyttävät ihan hyviltä myös tuollaisina löysempinä, jos vastaavatkin enempi kuvaa. Vasemmalla ylhäällä onkin musta hame, jossa on napit edessä koko matkalla. Tälläistä hametta itseasiassa tarvitsenkin, sillä aiempaan saman malliseen mustaan hameeseeni onnistuin läikyttämään klooria (mitähän ihmettä oikein sähläsin) ja kankaaseen tuli punaisia läikkiä kohtiin, joihin klooria osui. Ei ole muuten edes ensimmäinen vaate, jonka olen tällä tavalla pilannut. 
Oikeassa yläkulmassa oleva vyö oli lähinnä heräteostos, mutta toki tätäkin voi joskus tarvita, ehkä..:D Oikeassa alakulmassa oleva sininen hame oli itseasiassa syy, miksi tilausta lähdin tekemään. Tästä kuvasta sitä ei huomaakaan, mutta lähikuvassa näkyi, miten hauskaa materiaalia tuo hame onkaan, myös malli oli suloinen. 
Nyt aion kaivaa jostakin ruotsin tenttikirjat esiin ensiviikon koetta varten, mikäs sen mukavampi tapa viettää perjantai-iltansa? murr. Mitäs teidän muiden viikonloppusuunnitelmiin kuuluu? Toivottavasti ei ainakaan ruotsin tenttikirjoja. ;)

kuvat: asos.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti