perjantai 25. maaliskuuta 2011

tahtoo haluaa

Mun ehdoton lempivärini oli lapsena keltainen ja sitä se yhä edelleen 25-vuotiaana on. Koska keltaisia vaatteita on tarjolla lähinnä keväisin ja kesäisin (sitä syksyistä sinapinkeltaista en naamani lähelle voi laittaa), tulee keltaista ostettua eniten asusteiden muodossa. Itseasiassa keltainen sopii mielestäni loistavasti esimerkiksi tumman ja vaaleanharmaan, ruskean, armyn vihreän sekä beigen kanssa, sen iänikuisen mustan sijaan.

Jollain tapaa keltainen mielletään lapselliseksi väriksi ja esimerkiksi töihin, en sitä suurina määrinä voisi kuvitella pukea päälleni, mikäli yritän näyttää edes jollain tapaa uskottavalta. Tämä on harmi, sill keltaisesta löytyy monia todella kauniita sävyjä, aina haaleanvaaleasta banaaninkeltaisesta, raikkaaseen sitruunan keltaiseen ja murrettuihin sinapinkeltaisiin. Uskoisin, että jokaiselle sopii jokainen väri, kunhan vain sävy on oikea ja sama pätee myös keltaiseen. Monet turhaan sitä vieroksuvat.


Rakastuin aivan totaalisesti tuohon Rachelin keltaiseen huiviin. Tuollainen on pakko löytää täksi kevääksi! Lisäksi uskon, että keltainen huivi näyttää super söötiltä vielä syksylläkin. Omani haluaisin mieluiten tuollaisesta kuvankaltaisesta, ohuesta neulotusta materiaalista. Nyt huivikaupoille, ei mulla muuta.

kuvat: fashionowy.wordpress.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti