lauantai 26. maaliskuuta 2011

leppoisa lauantai

Tänään on ollut ihan superi päivä. Aamu alkoi virkeästi hyvin nukuttujen, piiiitkiien yöunien jälkeen ja noustuani kipittelin koirien kanssa kunnon lenkin. Lenkkeily on mukavaa etenkin aikaisin aamulla, kun muita ei vielä juurikaan liiku ja maailma tuntuu vasta heräilevän. On ihanaa kun kaikkialla on vielä hiljaista.
Lenkin jälkeen tein herkkuaamiaisen, johon kuului mm. kahvia, itsepuristettua appelsiinimehua, juustopatonkia, kananmunia, jogurttia ja vadelmia. Tämän jälkeen päätin hörppiä vielä toisen kupillisen kahvia, selaillessani suosikki blogini läpi.
Pian tämän jälkeen suuntasin pitkään ja kuumaan suihkuun, jossa hemmottelin itseäni vartalokuorinnalla sekä kasvonaamiolla. Tästä freesinä sitten suuntasin kaupungille tapaamaan hyvää ystävääni, joka nykyisin asuu Svetsissä, mutta oli tällä viikolla käymässä Suomessa. Kaupoissa kiertelyn lomassa kävimme kahvilla ja söin herkullisen suklaa donitsin. Mun suosikkini, tooosi terveellinen! Mutta kyllähän välillä saa vähän herkutella..
Illalla ajattelin nauttia lasillisen (tai pari) valkkaria ja katsoa tuleeko sitä lähdettyä jonnekin..saa nähdä, ilta näyttää. Loppuun vielä päivän asukuvat, näillä pyörähdin siis kaupungilla.
Mitäs suunnitelmia teillä muilla on näin lauantaiksi?



 takki topshop, paita h&m, huivi seppälä, leggarit only, saappaat aleksi 13


Ps. kamera tuli, jeejee! Nyt kun vielä opin käyttään sitä kunnolla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti