torstai 24. maaliskuuta 2011

vartalokaksonen, rachel bilson

Huomasin Yummy!:n blogia selaillessani mielenkiintoisen postauksen niin sanotuista vartalokaksosista. Olihan minunkin pakko miettiä, kenen julkkiksen kroppa vastaisi meikäläisen omaa ja eipä tarvinnut kauaa miettiä, sillä sehän on ilmiselvästi OC:sta aikoinaan tutuksi tullut Rachel Bilson.

Meitä yhdistää pituus (vai pitäiskö sanoa sen puute) sekä suunnilleen sama paino, mutta ennen kaikkea suhteessa muuhun kroppaan paksut yläreidet ja toisaalta pylly. Meillä molemmilla on suht kapea lantio, mutta takalistossa löytyy. Omalla kohdallani voin kiittää säännöllistä liikuntaa ja geenejä. Rachelin puolesta en sen enempää voi sanoa.
Muita yhtäläisyyksiä meidän vartaloissamme on ehdottomasti lyhyet jalat, jotka osittain selittyy tuolla kropan kokonaispituudella, jota ei ole niin kauheasti siunaantunu. kröhöm. Viimeinen yhdistävä tekijä on siro yläkroppa. Ennen pidin yhtenä ongelmana juurikin tuota siroutta ja luisevuutta yläkropassa, mutta nykyisin olen vain kiltisti hyväksynyt sen. Toisena ongelmana koin aiemmin nuo mainitsemani yläreidet. Ne, kun helposti saavat jalatkin näyttämään entistä lyhyemmiltä. Onnekseni olen huomannut, että ne on helppo piilottaa, esimerkiksi lyhyiden hameiden avulla, sillä ongelma on onneksi vain tuolla yläreisissä.


Suosittelen teitä muitakin miettimään oman vartalokaksosenne, sillä tällöin on helppo hakea insipaariota sekä saada käsitystä, mitkä jutut toimisivat parhaiten juuri sille omalle kropalle.

kuvat: tmz.com, splashnewsonline.com, denimblog.com, celebritystyleguide.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti