sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

luotto trio

Ja nyt ei puhuta jätskistä, ikävä kyllä. Kyseessä on siis kynsienhoidon ehdottomat top 3 tuotteeni, joiden avulla saan kynteni ihmismäiseen kuntoon.
Olen jo pitkään luottanut Mavalan asetoonittomaan  kynsilakanpoistoaineeseen. Vielä vuosi sitten uskoin kaikkien kynsilakanpoistoaineiden olevan samanlaisia ja tein valintani lähinnä hinnan mukaan. Nämä halvimmat tuppaavat vain ikänä kyllä sisältämään asetoonia. Siirryttyäni asetoonittomaan kynsilakanpoistoaineeseen, on kynnetkin pysyneet huomattavasti paremmassa kunnossa. Joitakin tummia lakkoja joutuu hieman kauemmin poistamaan, kuin asetonisella lakanpoistoaineella, mutta nyt ei kumminkaan mistään minuutteja kestävistä hinkkaus-sessioista puhuta. Joka tapauksessa, kynsien kunto on parantunut niin huomattavasti, että ehdottomasti jatkan yhteistyötä tämän tuotteen kanssa.



Seuraava tuote tästä triosta on Kiss-merkkinen kynsinauhaöljy. Olen kokeillut muutamia muitakin merkkejä, esim. Lumene ja Mavala. Lumenen tuotteen käytöllä en huomannut sen suurempaa vaikutusta ja Mavala haisi mielestäni todella pahalle ja miehiselle, partavedelle ehkä? Tämä Kissin kynsinauhaöljy oikeasti hoitaa kynsinauhoja ja myös tuoksuu hyvälle. Kynsinauhat tuntuvat huomattavasti kosteutetuimmilta ja näyttävät myös nätimmiltä tuotteen käytön jälkeen.



Kolmas lemppari tuote on Trindin kynnenkovettaja. Mulla on ollut tästä sekä läpinäkyvää (väritöntä), että tätä valkoista versiota, joka on kuvassa. Itseasiassa pidän enemmän siitä värittömästä, sillä sitä voi laittaa myös kynsilakan päälle. Tätä valkoista jos menee laittamaan kynsilakan päälle, on se aika karsea näky. Vahingossa itseasiassa ostin tätä valkoista, kun en kiireessä puteleita jäänyt kaupan hyllylle tutkimaan. Ensi kerralla ostan varmastikin jälleen väritöntä, ihan vain sen takia, että sitä voi käyttää myös lakkausten välillä.
Otettuani kynnenkovettajan käyttöön, noiden kahden muun tuotteen ohella, olen huomannut, että jopa mun paperi-kynsistäni saa kasvatettua kovat ja suht pitkät, kauniit kynnet. Loistotuotteita siis! Suosittelen näiden käyttöä muillekin, jotka kärsivät samoista ongelmista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti