torstai 24. maaliskuuta 2011

i've found the one

Lukuisia ja lukuisia ripsareita kokeilleena voin kertoa löytäneeni nyt sen täydellisen. Muutamista aiemmista olen tosin myös luullut jo löytäneeni, Sen Täydellisen, mutta nämä yksilöt ovat aina osoittautuneet luultua huonommiksi mascaran ollessa lopuillaan. Väri on kuivunut pullon ollessa puolivälissä tai se on alkanut paakuttamaan ripsiä loppuvaiheessa. Tälläisiä aiempia luultuja täydellisyyksiä, jotka ovatkin sitten paljastuneet lopulta ei niin täydellisiksi ovat olleet esimerkiksi max factor masterpiece sekä maybelline colossal. Nyt ehdoton lemppari on kuitenkin löytynyt ja parin viikon käytön jälkeen rakkaus on edelleen hyvin syvää.

  Tässä ripsarissa on yksinkertaisesti täydellinen harja! Se on kätevän muotoinen levitettäessä ja toisaalta sen "piikit" tarpeeksi pitkät ja niitä on runsaasti, jotta väri leviää hyvin myös pitkiin ripsiin ja erottelee ne kauniisti. Useissa mascaroissa huonona puolena nimittäin on se, että "piikit" ovat liian lyhyet, jolloin väriä ei vain riitä ripsien päihin saakka ja väriä joutuu laittamaan siksi monta kerrosta. Plussaa täle mascaralle myös varisemattomuudesta. Mascara kesti täydellisesti työpäivän, 1,5h hikijumpan sekä tunnin lenkin mulkvistiräntäsäässä. Myös poistaminen on helppoa. Tästä ripsarista tulee ehdoton luottotuotteeni! ♥

kuva fashionison.com

Ps. kamera hajos, valittelee jotain objektiivivirhettä. Uuden pitäis tulla perjantaina, joten sillon taas luvassa päivän asuja yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti