tiistai 15. maaliskuuta 2011

Susanna ja Rimmeli ne yhteen soppii. Eiku.

Kirjoittelinkin jo aiemmin, että yhteistyö Rimmelin uuden sarjan I ♥ lasting finish lakan kanssa ei ottanut oikein onnistuakseen. Ensimmäisellä yrityksellä, lakkauksesta tuli todella "raidallinen", ikäänkuin sudissa (mikä sille nyt on oikea nimitys?) olisi ollut jotakin häikkää. Joka tapauksessa lopputulos oli suoraan sanottuna kamala ja lakka jäi kylppärin pöydälle pyörimään. joksikin aikaa.



Eilen kuitenkin päätin antaa lakalle uuden mahdollisuuden. Levitin kynnelle aluksi Trindin kynnenkovettajaa (lemppari!) sekä Mavalan aluslakkaa kerroksen. Tämän jälkeen aloitin lakan levittämisen. Sudilla (kertokaa nyt joku kunnon nimitys tälle..) oli todella vaikea saada tasaista, kaunista jälkeä. Lakkaa tuli aina liikaa tai liian vähän ja se edelleen jätti raidallista jälkeä. Toisen kerroksen jälkeen ei lopputulos ollut juurikaan parempi. Vaikka sävy (Lemon drop) olisi, kuinka ihana hyvänsä, ei siitä ole iloa tälläisellä lopputuloksella:


Tuoksusta sanottakoon, että se ei ole kovin pitkäaikaista..Kynsienlakkailun jälkeen pesin käteni muutaman kerran, ja sitruunainen pesuainemainen tuoksu oli jo kadonnut tyystin. Meistä ei näköjään tullut sittenkään kavereita tämän lakan kanssa, vaikka niin jo kovastikin ehdin toivoa. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti