sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Meikkipussin kevät päivitys

Noniin, alan pikku hiljaa palailla elävien kirjoihin viikon sairastettuani. Onnistuin sitten vielä kuumeen lisäksi hankkimaan korvatulehduksen. Korva on muuten edelleenkin lukossa ja kuulemma voi olla vielä viikonkin, great. Mutta nyt itse aiheeseen..
Minulla on ollut näin keväällä tapana käydä hieman päivittämässä meikkipussia ja hankkimassa muutamia uusia keväisempiä juttuja talven jäljiltä. Uudet tuotteet auttavat luomaan keväisemmän ja raikkaamman lookin syksyn ja talven sävyjen jälkeen. Lisäksi ne piristävät kummasti.
Talven neutraalien ruskeiden ja harmaiden jälkeen on ihana saada meikkipussiinsa värejä! Tänä vuonna olen ihastunut muun muassa vaaleanvihreään luomiväriin sekä silmänrajauskynään, erikseen käytettyinä kylläkin.
Edelleen haaveilen myös siitä banaaninkeltaisesta kynsilakasta, Rimmelin lakan kanssa tapahtuneen erimielisyyden jälkeen. Muuten aika neutraalilla ja kepeällä linjalla mennään.
Tässä muutamia ihanuuksia Lookfantastic.com:ista inspiraatiota antamaan, kenties suuntaan jo ensi viikolla kevät meikkejä etsimään.


Kynsilakat: OPI, Fiercely Fiona, Samoan Sand
Luomivärit: Stila, Dune, Rain, Bead Head, Green
Poskipuna ja huulikiilto: Daniel Sandler, Super Charming, Coral Sun
Kaikki kuvien tuotteet 12-17e/kpl
Kuvat: Lookfantastic.com 


Mitenkäs te muut, mitenkä vuodenajat vaikuttavat teidän meikkipussienne sisältöön?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti